skip to Main Content

Πρώτη διάλεξη 10ου κύκλου διαλέξεων Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 22 Οκτωβρίου 2020, η εναρκτήρια τελετή του ενός νέου κύκλου διαλέξεων του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι που συνδιοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Η τελετή έλαβε χώρα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην παρουσία του πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Τάσου Χριστοφίδη, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση, κληρικών της Μητροπόλεως, των βουλευτών Αμμοχώστου κ.κ. Γεωργίου Κάρουλλα και Ονούφριου Κουλά, εκπαιδευτικών και άλλων φίλων του θεσμού που φέτος διανύει τον δέκατο χρόνο λειτουργίας του.
Ομιλητής ήταν ο καθηγητής κ. Πέτρος Καραγιάννης, ο οποίος μίλησε για το επίκαιρο θέμα «H πανδημία του νέου Κορωνοϊού – Τι γνωρίζουμε και ποιες οι προοπτικές».
Η διάλεξη μεταδόθηκε ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως (www.imconstantias.org.cy), τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης facebook imconstantias και agiosgeorgiosparalimni καθώς και από το youtube, όπου μπορείτε να τις παρακολουθήσετε.

ΕΝΑΡΞΙΣ 10ου ΚΥΚΛΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΕΝΑΡΞΙΣ 10ου ΚΥΚΛΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Δημοσιεύτηκε από Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας- Αμμοχώστου στις Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Back To Top