skip to Main Content

Σημαντικές αλλαγές για τις επόμενες διαλέξεις του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου (Δεκέμβριος-Φεβρουάριος)

Η 3η διάλεξη με ομιλητή τον διαπραγματευτή για το Κυπριακό κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη και θέμα «Ανθρώπινα δικαιώματα και δικαοσύνη» (λόγω αλλαγής του προγράμματος του ομιλητή), θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:00μ.μ στον παλαιό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι και όχι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016.

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. κ. Ιωάννης, λόγω ιατρικής επέμβασης στην οποία έχει υποβληθεί, δεν θα μπορέσει να παραστεί τον Φεβρουάριο του 2017 στο Παραλίμνι και να πραγματοποιήσει διάλεξη. Το θέμα της διάλεξης του Πατριάρχη Αντιοχείας «Σύγκρουση και ειρηνική συνύπαρξη θρησκειών και πολιτισμών» ως εκ’ τούτου, θ’ αναπτύξει ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης.

Η 4η διάλεξη (Ιανουάριος 2017) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 στις 7:00μ.μ και όχι στις 12 Ιανουαρίου 2017 με ομιλητή τον Υπουργό Εξωτερικών ο οποίος θα αναπτύξει το πιο πάνω θέμα.

Τέλος, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος θα πραγματοποιήσει την εισήγηση του με θέμα «Η συμβολή του Χριστιανισμού στην καλλιέργεια του Πολιτισμού της Ειρήνης» στην 5η διάλεξη, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:00μ.μ.

‘Ωρα προσέλευσης στις διαλέξεις 6:45μ.μ

Back To Top