skip to Main Content

Πληροφορίες διάλεξης 22-04-2021

Αγαπητοί συμμετέχοντες στον φετινό 10ο  κύκλο διαλέξεων του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου,

την  ερχόμενη Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 και ώρα 7:00μ.μ,  θα πραγματοποιηθεί η διάλεξη του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου με θέμα Γονείς και Παιδιά. Μαθαίνοντας από τα Παιδιά μας. Εισηγητής θα είναι ο Καθ. Σταύρος Σ. Φωτίου, από το Τμήμα Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε με την πανδημία του κορωνοϊού και των μέτρων τα οποία βρίσκονται σε ισχύ, η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν τη διάλεξη είτε μέσω της εφαρμογής zoom, είτε από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως και τις σελίδες Facebook της Ιεράς Μητροπόλεως και του  Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου.

Όσοι από τους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες στις διαλέξεις  του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου επιθυμούν να λάβουν μέρος στη συζήτηση που θα ακολουθήσει μετά το τέλος της εισήγησης μπορούν να συνδεθούν μέσω της εφαρμογής του zoom. (Ακολουθούν οδηγίες για σύνδεση). 

Απαραίτητη προϋπόθεση η συσκευή σας, να έχει μικρόφωνο και κάμερα.

 

 Εάν έχετε εγκατεστημένη  την εφαρμογή zoom τα στοιχεία σύνδεσης είναι: Meeting ID: 980 9948 9135      Passcode: 2021 ή πατήστε κατευθείαν στο link

Εάν ΔΕΝ έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή μπορείτε να συνδεθείτε με σύνδεση μιας χρήσης: πατήστε στο link , ακολούθως Launch Meeting και Join from Your Browser. Γράφετε το ονοματεπώνυμό σας και κάνετε τη ζητούμενη διαδικασία ταυτοποίησης.

Το ανώτατο όριο συμμετεχόντων ταυτόχρονα που μας δίνει η εφαρμογή είναι τα 100 άτομα. Αναλόγως του αριθμού των συμμετεχόντων θα επιτραπεί η σύνδεση και σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Η παρακολούθηση της διάλεξης είναι ανοιχτή για όλους, μέσω της ιστοσελίδας της Ιεράς Μητροπόλεως ή των σελίδων του Facebook Ιεράς Μητροπόλεως και του  Μητροπολιτικού Ναού.

Σας ευχαριστούμε

Back To Top