skip to Main Content

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου τίμησε την προστάτιδα του σώματος Μεγαλομάρτυρα Ειρήνη

Με την τέλεση του Αναστάσιμου Εσπερινού και της ιεράς λιτανείας, εορτάστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην καρδιά του Παραλιμνίου, η εκ μεταθέσεως μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ιωάννου του Θεολόγου, των Αγίων Μεγαλομαρτύρων Ειρήνης, Εφραίμ του εν Νέα Μάκρη και του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Χριστοφόρου.

Προεξάρχων της λατρευτικής συνάξεως -με άπασα Αρχιερατική στολή κατά τα ειωθότα- ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Βασίλειος, πλαισιούμενος από το ιερατείο του ναού και της Μητροπόλεως.

Παρέστησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου κ. Γεώργιος Οικονόμου, Αξιωματικοί και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, ο Αναπληρωτής Πυραγός Γιαννάκης Καπίλλας εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας οι οποίοι τίμησαν τη μνήμη της Αγίας μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, προστάτιδας της Αστυνομίας και των Σωμάτων Ασφαλείας. Εψάλλη επίσης επιμνημόσυνη δέηση για ανάπαυση των πεσόντων και αποβιωσάντων Αστυνομικών.

Την ακολουθία παρακολούθησαν οι Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος της πόλης και αρκετοί πιστοί, εορτάζοντες και εορτάζουσες.

©®pndiaconia.imc. Απαγορεύεται ρητά η χρήση, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευσή της παρούσης, ολική ή μερική, χωρίς να έχει χορηγηθεί άδεια από τον συντάκτη.

Back To Top