skip to Main Content

Εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας στον Μητροπολίτη Βασίλειο

Τη χορωδία του στρατοπέδου «Δημητράκης Χριστοδούλου – Φώτης Πίττας» υποδέχθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου το πρωί της Παρασκευής 30, Δεκεμβρίου 2022, ο Μητροπολίτης κ. Βασίλειος, οι οποίοι τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.
Τα μέλη της Ε.Φ. συνοδεύονταν από τον Διοικητή της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Καλό και τον αντισυνταγματάρχη Χαράλαμπο Κούρη.
Ο κ. Καλός μετέφερε προς τον Μητροπολίτη Βασίλειο τις θερμές ευχές του στρατεύματος της περιοχής μας για το άγιο Δωδεκαήμερο και την επικείμενη ονομαστική του εορτή, κομίζοντας επίσης και ένα αναμνηστικό δώρο.
Στη συνέχεια ο Πανιερώτατος δέχθηκε την επίσκεψη μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, οι οποίοι στο πλαίσιο της διαχρονικής στήριξής τους σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, παρέδωσαν χρηματική επιταγή για ενίσχυση του Ιδρύματος Κοινωνικής Διακονίας.
Ο Πανιερότατος ευχήθηκε σε αμφότερα τα στελέχη, Χρόνια πολλά, ευλογημένο το νέο έτος και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελούν.
Back To Top