skip to Main Content

Αντώνης (Νάκης) Τσόκκος (1953-2013) 9 χρόνια από την εκδημία του

Συμπληρώθηκαν σήμερα, 21 Ιανουαρίου 2022, εννέα χρόνια από την εκδημία του μακαριστού Δημάρχου Αγίας Νάπας Αντώνη (Νάκη) Τσόκκου. Το ετήσιο επίσημο μνημόσυνο, θα τελεστεί την ερχόμενη Κυριακή, 23η μηνός, στη γενέτειρά του Αγία Νάπα, προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου. 

Αδιαμφισβήτητα ο αείμνηστος υπήρξε ένας από τους ανθρώπους που άφησαν τη σφραγίδα τους στην Αγία Νάπα πρώτα ως άνθρωπος και έπειτα ως πετυχημένος Δήμαρχος. Είναι ο Δήμαρχος που έδωσε την καρδιά του για την Αγία Νάπα και τους Δημότες της, όπως σημειώνουν πολλοί.

Ο αξιομακάριστος Δήμαρχος ήταν θερμός συμπαραστάτης του πολυποίκιλου έργου που επιτελείται στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και μέλος της Θρονικής Επιτροπής. 

Η Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, ως ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης, ανακήρυξε τον αείμνηστο Δήμαρχο Αγίας Νάπας Αντώνη Τσόκκο Μέγα Ευεργέτη του Ιδρύματος Κοινωνικής Διακονίας. 

Ως ελάχιστο μνημόσυνο στη μνήμη του, παραθέτουμε αφιερώματα που δημοσιεύθηκαν κατά καιρούς.

Θα είναι για πάντα στην καρδιά μας (αφιέρωμα στην εφημερίδα του Δήμου Αγίας Νάπας, Αύγουστος 2013).

Αντωνίων, μνήμη ρέουσα δι’ αιώνων εις αιώνων (Διακόνου Επιφανίου Παπαντωνίου 16/01/2019)

Αφιέρωμα στον Αντώνη Τσόκκο (Διακόνου Χαρίτωνα Θεοδώρου)

©® pndiaconia.imc. Απαγορεύεται ρητά η χρήση, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευσή της παρούσης, ολική ή μερική, χωρίς να έχει χορηγηθεί άδεια από τον συντάκτη.

Back To Top