skip to Main Content

Τελευταία διάλεξη 11ου κύκλου Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου

Με την εισήγηση του αναπληρωτή Καθηγητή Πέτρου Παπαπολυβίου από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα «Μικρασιατική Καταστροφή: Διδάγματα και πικρά μαθήματα για τον Ελληνισμό του σήμερα», την οποία παρουσίασε ο Διδάκτωρ Χάρης Αλεξάνδρου, έπεσε η αυλαία του φετινού 11ου κύκλου διαλέξεων του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου.
Υπενθυμίζεται ότι ο θεσμός διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στον παλαιό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι στην παρουσία φίλων του θεσμού ενώ αυξημένο ήταν και το ενδιαφέρον παρακολούθησης από τα ΜΚΔ.
Τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας κ. Βασίλειο ο οποίος απουσιάζει στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στο Διεθνές Επιστημονικό συνέδριο αφιερωμένο στα 30 χρόνια Πατριαρχείας του Οικουμενικού Πατριάρχου, εκπροσώπησε ο αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος Χριστόδουλος Χριστοδούλου μεταφέροντας τις ευχαριστίες του Πανιερωτάτου προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου, τους χορηγούς επικοινωνίας και προς όλους όσοι στηρίζουν τον θεσμό.
Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Κύπρου, χαιρετισμό μετέφερε η κυρία Δόξα Κωμοδρόμου, εκπρόσωπος Τύπου του Πανεπιστημίου Κύπρου εκφράζοντας τις ευχαριστίες για την εποικοδομητική συνεργασία.
©® pndiaconia.imc. Απαγορεύεται ρητά η χρήση, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευσή της παρούσης, ολική ή μερική, χωρίς να έχει χορηγηθεί άδεια από τον συντάκτη.

Back To Top