skip to Main Content

Πνευματική Διακονία – Τεύχος 27 Αφιέρωμα »Η Θεία Ευχαριστία»

Κυκλοφόρησε το 27ο τεύχος του Περιοδικού  «Πνευματική Διακονία», το οποίο εκδίδεται από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Το τεύχος αυτό είναι αφιερωμένο στη θεία Ευχαριστία, η οποία αποτελεί το κέντρο της ζωής της Εκκλησίας. Οι πιστοί προσέρχονται στο μυστήριο της θείας Ευχαριστίας, μετέχουν του Μυστικού Δείπνου, κοινωνούν σώμα και αίμα Χριστού εις άφεσιν αμαρτιών και ζωήν αιώνιον.

Το πρώτο μέρος του περιοδικού εμπλουτίζουν κείμενα διακεκριμένων κληρικών θεολόγων και καθηγητών Πανεπιστημίου τα οποία προσεγγίζουν διάφορες πτυχές που αφορούν στο μυστήριο της θείας Ευχαριστίας, μέσα από τις αγιογραφικές αναφορές, την πατερική παράδοση, τη δογματική διδασκαλία της Εκκλησίας και ιδιαίτερα τη λειτουργική παράδοση και έρευνα.

Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει γεγονότα και δραστηριότητες από τη ζωή και δράσης της Μητροπόλεως το δεύτερο εξάμηνο του μετ’ ολίγων ωρών παρελθόντος έτους 2017.

Το νέο τεύχος της «Πνευματικής Διακονίας» σε έντυπη μορφή μπορεί κανείς να βρει από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Διατίθεται επίσης και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Πνευματική Διακονία – Τεύχος 27 Αφιέρωμα »Η Θεία Ευχαριστία»

Back To Top