skip to Main Content

Λειτουργίες-Κηρύγματα 20-21 Μαΐου 2017

Την ερχόμενη Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 στις 6:30μ.μ θα τελεστεί στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο Παραλίμνι (Golden Coast) Πανηγυρικός Εσπερινός με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού και της μνήμης της Αγίας Λυδίας της Φιλιππησίας. Την επομένη, Σάββατο 20 Μαΐου 2017, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία 6:30 – 8:30π.μ τόσο στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου όσο και στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων θεοστέπτων βασιλέων και ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, το Σαββάτο 20 Μαΐου 2017 θα τελεστεί ο Εσπερινός και την επομένη, Κυριακή 21 Μαΐου 2017 η Θεία Λειτουργία τόσο στο εξωκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου στη Δερύνεια όσο και στο ξωκλήσι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Πρωταρά (πλησίον του ξενοδοχείου Περνέρα).

Την ερχόμενη Κυριακή, 21 Μαΐου 2017, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας-Αμμοχώστου κ. Βασιλέιος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Συνοικισμού Παραλιμνίου, όπου θα εορτασθεί εκ μεταθέσεως η μνήμη της Αγίας Ματρώνας της εκ Ρωσσίας της Αομμάτου επ’ ονόματι της οποίας τιμάται το παρεκκλήσι στο νότιο κλίτος του ναού.

Οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως θα λειτουργήσουν και κηρύξουν ως εξής: Αρχιμ. Αυγουστίνος Κκαράς στον Μητροπολιτικό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου, Πρωτ. Αναστάσιος Ισαάκ στο εξωκλήσι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Πρωταρά, Πρωτ. Βασίλειος Νικολάου στον Ιερό Ναό Παναγίας Αγίας Νάπας, Πρωτ. Σταύρος Σταύρου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σωτήρα, Πρωτ. Γεώργιος Χατζηαδάμου στον Ιερό Ναό  Αναστάσεως του Σωτήρος στη Σωτήρα, Πρωτ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Συνοικισμού Βρυσούλλων, Οικον. Φίλιππος Φιλίππου στον Ιερό Ναό Aγίας Μαρίνης και Αρχαγγέλου Μιχαήλ Δάσους Άχνας, Πρεσβ. Ανδρέας Ηλία στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσης Λιοπετρίου, Πρεσβ. Χρίστος Κούλενδρος στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου, Πρεσβ. Ανδρέας Κυριάκου στο εξωκλήσι Αγίου Κωνσταντίνου Δερύνειας, Πρεσβ. Κωνσταντίνος Αθανασίου στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Φρενάρους, Πρεσβ. Ειρηναίος Κυριάκου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα Συνοικισμού Δερύνειας, Πρεσβ. Πολύβιος Λαμπρινίδης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παραλιμνίου και Πρεσβ. Φίλιππος Φιλίππου στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Δερύνειας.

 

Back To Top