skip to Main Content

Με ιεροπρέπεια πανηγύρισε ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Γεωργίου

Με την πρέπουσα ιεροπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, πολιούχου και προστάτου Αγίου του Παραλιμνίου, στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό στο κέντρο της πόλης. Οι ακολουθίες τελέστηκαν ”κεκλυσμένων των θυρών” στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη της Διακαινησίμου 22 Απριλίου 2020, εψάλλη ο πανηγυρικός Εσπερινός, προϊσταμένου του πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνου Κκαρά, πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, πλαισιούμενου από το ιερατείο του ναού. Ανήμερα της εορτής, τελέσθηκε Ιερατικό συλλείτουργο.

Ευχόμαστε με τις πρεσβείες του Αγίου Γεωργίου να παρέλθει σύντομα η δοκιμασία την οποία διέρχεται ο τόπος μας και η ανθρωπότητα ολόκληρη.

Χρόνια πολλά σε όλους του Παραλιμνίτες και σ’ ολοκληρο το Παραλίμνι που γιορτάζει ο πολιούχος και Ποστάτης Άγιος του. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Εκ του Μητροπολιτικού Ναού

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΣΠΕΡΑΣ 22.04.2020 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΟΡΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΣΠΕΡΑΣ 22.04.2020 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΟΡΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ(ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ)

Δημοσιεύτηκε από Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου στις Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020

ΠΕΜΠΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΠΡΩΙ 23.04.2020 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΟΡΘΡΟΣ – ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΠΡΩΙ 23.04.2020 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗΟΡΘΡΟΣ – ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ(ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ)

Δημοσιεύτηκε από Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου στις Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020

Back To Top