skip to Main Content

Λειτουργίες – Κηρύγματα 5-8 Σεπτεμβρίου 2020

Logo_imconstantias

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αρχαγγέλου Μιχαήλ Φρενάρους

Το εσπέρας του Σαββάτου, 5 Σεπτεμβρίου 2020, στις 6:30μ.μ, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα χοροστατήσει της ακολουθίας του Εσπερινού με την ευκαιρία του εν Χώναις θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Φρενάρους. Την επομένη, Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ίδιο ιερό ναό.

Πανήγυρις εξωκλησίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Παραλίμνι

Το εσπέρας του Σαββάτου, 5 Σεπτεμβρίου 2020, στις 6:30μ.μ, θα τελεστεί η ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία του εν Χώναις θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο πανηγυρίζον παρεκκλήσι  του Αρχαγγέλου Μιχαήλ (πλησίον του Γ´ Δημοτικού Σχολείου Παραλιμνίου. Την επομένη, Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020, 6:30-9:00π.μ θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Πανήγυρη της ενορίας Χρυσοσπηλιώτισσας Κάτω Βαρωσίων

Το εσπέρας του Δευτέρας, 7 Σεπτεμβρίου 2020, στις 6:00μ.μ, θα τελεστεί η ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στη Λινόπετρα στη Λεμεσό με την ευκαιρία της εορτής του Γενεθλίου της Υπεραγίας Θεοτόκου. Η εορτή αυτή αποτελούσε την πανήγυρη της Χρυσοσπηλιώτισσας Κάτω Βαρωσίων αλλά και της Ιεράς Μονής Παναγίας Αυγασίδος της κοινότητας Μηλιάς Αμμοχώστου.  

Στο τέλος, θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ πάντων των αδικοχαμένων θυμάτων της εισβολής και θ’ αναπευθεί δέηση υπέρ ανευρέσεως των αγνοουμένων.

Πανήγυρις Ιερού Ναού Παναγίας Αγίας Νάπας

Το εσπέρας της Δευτέρας, 7 Σεπτεμβρίου 2020, στις 6:30μ.μ, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα χοροστατήσει της ακολουθίας του Εσπερινού με την ευκαιρία της εορτής του Γενεθλίου της Υπεραγίας Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναο Παναγίας Αγίας Νάπας. Την επομένη, Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ίδιο ιερό ναό.

Back To Top