5η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Κύπρου (27 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου 2019)

E Diethnis Ekthesi Vivliou Kyprou 2019

Η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, διοργανώνει την 5η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Κύπρου με θέμα «Βιβλίο και ψηφιακή τεχνολογία», η οποία θα λάβει χώρα από 27 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2019, στην πλατεία Μητροπόλεως στο Παραλίμνι.

Μέσα στα πλαίσια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ποικίλες εκδηλώσεις (παρουσιάσεις βιβλίων, ηλεκτρονικών-ψηφιακών μέσων και προγραμμάτων, ομιλίες – προβολές σχετικές με το θέμα της έκθεσης, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, επισκέψεις μαθητών Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης κ.α).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο +35723812456/7.

 

Εκδοτικοί Οίκοι, Βιβλιοπωλεία από την Κύπρο και χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συμμετάσχουν στην Έκθεση με περίπτερο (το οποίο παραχωρείται δωρεάν)

Όροι Συμμετοχής:

1. Ο κάθε εκθέτης υποχρεούται να φροντίσει για την έγκαιρη τοποθέτηση και παρουσίαση των εκθεμάτων του στο περίπτερό του σε χρόνο που του ορίζει ο διοργανωτής.
2. Δεν επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι προσφορές ή και τα ξεπουλήματα και οι εκπτώσεις.
3. Την Έκθεση επισκέπτονται μαθητές, εκπαιδευτικοί και επιστήμονες. Ως εκ τούτου χρειάζεται προσεκτική επιλογή του είδους των βιβλίων, δεδομένου επίσης ότι ο οργανωτής είναι η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.
4. Ο εκδότης – εκθέτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τυχόν ζημιές στα εκθέματά του.
5. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα γίνουν οργανωμένες επισκέψεις από μαθητές Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν αγορές ή και παραγγελίες. Η διεκπεραίωση των παραγγελιών θα γίνεται απευθείας από τους εκδοτικούς οίκους/βιβλιοπωλεία. Γι’ αυτό ο κάθε εκθέτης παρακαλείται να έχει στο περίπτερό του έντυπα παραγγελιών με το λογότυπο και τα στοιχεία επικοινωνίας του.