skip to Main Content

Εορτή Αγίου Επιφανίου (11-12 Μαΐου 2018)

Την ερχόμενη Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018, στις 7:00μ.μ ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα χοροστατήσει της ακολουθίας του Εσπερινού στο πανηγυρίζον ξωκλήσι του Αγίου Επιφανίου στο Λιοπέτρι. Στο εξωκλήσι θα βρίσκονται για προσκύνηση (7:00π.μ-10:00μ.μ) η τιμία κάρα του Αγίου Επιφανίου και το ιερό λείψανο της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης. 

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Σαββάτο, 12 Μαΐου 2018, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στο πανηγυρίζον ξωκλήσι του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα. Στο εξωκλήσι  θα βρίσκονται για προσκύνηση (7:00π.μ-10:00μ.μ) η τιμία κάρα του Αγίου Επιφανίου και το ιερό λείψανο της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης.

 

Ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Σωτήρας Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, την ερχόμενη Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, 8:30μ.μ-12:30π.μ θα τελεστεί Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Επιφανίου Επισκόπου Κωνσταντίας.

Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας, θα μεταφερθεί στο ναό για προσκύνηση η τιμία κάρα του Αγίου Επιφανίου και το ιερό λείψανο της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, τα οποία φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στη μητροπολιτική μας περιφέρεια.

Back To Top