skip to Main Content

Το Παραλίμνι τιμά την Αγία Μεγαλομάρτυρα Βαρβάρα (3-12-2017)

Τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου 2017, στην παρουσία δεκάδων πιστών, του Δημάρχου, βουλευτών, εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας, τμήματος από το πυροβολικό σώμα Στρατού κ.α, ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας Συνοικισμού Παραλιμνίου.

Της ακολουθίας χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας κ. Βασίλειος πλαισιούμενος από τον πανοσ. πρωτοσύγκελο Αρχιμ. Αυγουστίνο Κκαρά, τους εφημερίους του ναού, των άλλων δύο ενοριών του Παραλιμνίου, της Ρωσσόφωνης και Βουλγαρόφωνης ενορίας και τους Διακόνους της Μητροπόλεως.

Πριν την απόλυση, οι ιερείς και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του ναού τίμησαν για την πολυετή διακονία τους και προσφορά στο έργο της ενορίας τα μέλη της προηγούμενης Εκκλησιαστικής Επιτροπής, τα μέλη της ερανικής επιτροπής ανεγέρσεως του ναού, τον τέως νεωκόρο του ναού, την τέως επιμελήτρια του ναού και τα παρελθόντα μέλη του Χριστιανικού Συνδέσμου Γυναικών, απονέμοντας τους αναμνηστική πλακέτα.

Ακολούθησε η λιτάνευση των ιερών εικόνων και του ιερού λειψάνου γύρω από το ναό με τη συνοδεία στρατιωτών του πυροβολικού σώματος και της μπάντας του κατηχητικού της ενορίας.

Αύριο το πρωί συν Θεώ, θα τελεστεί η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Back To Top