skip to Main Content

Παραχώρηση υποτροφιών σε φοιτητές του Ledra College

Το Ledra College σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ανακοινώνουν την παραχώρηση υποτροφιών σε φοιτητές του Κολλεγίου στα ακόλουθα προγράμματα:

  • Δύο (2) υποτροφίες για το πρόγραμμα Mobile & Web Application Development – 2 years Diploma
  • Δύο (2) υποτροφίες για το πρόγραμμα International Relations, Global Economy & Strategy – 4 years BA
  • Δύο (2) υποτροφίες για το πρόγραμμα Hairdressing – 2 years Diploma
  • Δύο (2) υποτροφίες για το πρόγραμμα Automotive Mechanics
  • Δύο (2) υποτροφίες για το πρόγραμμα Culinary Arts

Οι υποτροφίες παραχωρούνται για εγγραφή στο εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους (Φεβρουάριος 2023) ή στο χειμερινό εξάμηνο του επόμενου ακαδημαϊκού έτους (Σεπτέμβριος 2023).

Επιπλέον παραχωρείται μία (κατ΄ επιλογή) από τις πιο κάτω υποτροφίες σε προγράμματα του βρετανικού Πανεπιστημίου Sunderland για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (Σεπτέμβριος 2023).

  • Μια (1) υποτροφία για το πρόγραμμα BA (Hons) Business and Management – 3 years
  • Μια (1) υποτροφία για το πρόγραμμα BA (Hons) Psychology – 1 year

Για διεκδίκηση των υποτροφιών απαιτείται υποβολή αίτησης εισδοχής στο Ledra College. 

16 Ιανουαρίου 2023: καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για διεκδίκηση υποτροφιών για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος (Φεβρουάριος 2023).

31 Ιουλίου 2023: καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για διεκδίκηση υποτροφιών για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (Σεπτέμβριος 2023).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις, τα ακαδημαϊκά και οικονομικά κριτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 99512250 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]

Back To Top