skip to Main Content

Εγκαίνια ανάπλασης της Μεσαιωνικής Πλατείας Αγίας Νάπας «Καμπαναριό»

Το απόγευμα της Τετάρτης, 12 Οκτωβρίου 2022, ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού κατά τα εγκαίνια ανάπλασης της Μεσαιωνικής Πλατείας Αγίας Νάπας «Καμπαναριό», στον ανώγειο χώρο της αρχαίας Μονής.
 
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πανιερώτατος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για τη δημιουργία αυτού του σημείου αναφοράς, το οποίο αποτελεί την προέκταση του έργου ανάδειξης της αρχαίας Μονής. Ευχήθηκε «σύντομα να ολοκληρωθεί και εκείνο, ούτως ώστε να δοθεί η εικόνα της Αγίας Νάπας και η ιστορικότητα του όλου χώρου, ο οποίος σύμφωνα και τις ανασκαφές που έχουν έρθει στο φως, φέρει ένα μεγάλο πολιτιστικό και ιστορικό πλούτο. Ευχαρίστησε τέλος τον Δήμαρχο Χρίστο Ζαννέττο για την γόνιμη συνεργασία η οποία υπάρχει για το καλό του τόπου και των ανθρώπων, είτε των κατοίκων είτε όλων των επισκεπτών της Αγίας Νάπας».
 
©®pndiaconia.imc. Απαγορεύεται ρητά η χρήση, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευσή της παρούσης, ολική ή μερική, χωρίς να έχει χορηγηθεί άδεια από τον συντάκτη.
Back To Top