skip to Main Content

Έναρξη Κατηχητικών Συνάξεων Χ.Σ.Γ.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 28 Σεπτεμβρίου 2022, στον Ιερό Ναό Παναγίας Παναγιώτισσας στον Πρωταρά, η καθιερωμένη έναρξη των Κατηχητικών Συνάξεων των Χριστιανικών Συνδέσμων της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Μετά το κέρασμα στο αρχονταρίκι του ναού, το οποίο προσφέρθηκε αβραμιαία από τις εθελόντριες κυρίες του ναού, ακολούθησε Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο στο τέλος της οποίας ο προϊστάμενος του θρονικού Μετοχίου Παναγιωτίσσης και πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αυγουστίνος Κκαράς καλωσόρισε τους παριστάμενες κυρίες, παρουσιάζοντας με συντομία την ιστορία του ναού μετά και την πρόσφατη ανακαίνιση η οποία έφερε στο φως σημαντικά ευρήματα.

Ο πανοσιολογιώτατος εξέφρασε επίσης προς όλους τους ΧΣΓ την ευαρέσκεια του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου κ. Βασιλείου, μεταφέροντας ωσαύτως και τις ευχαριστίες του για το έργο το οποίο επιτελείται τόσο σε πνευματικό επίπεδο όσο και για το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο.

Με τη σειρά της η Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Χ.Σ.Γ. κα Μηλίτσα Μαυρουδή ευχήθηκε προς όλα μέλη «κάθε καλό με τη βοήθεια του Θεού και χωρίς εξωγενείς παράγοντές στις δραστηριότητες κατά τη νέα εκκλησιαστική περίοδο». Ευχαρίστησε επίσης τους παρόντες και λοιπούς αιδ/τους εφημερίους των ενοριών που στηρίζουν και ενισχύουν το έργο αλλά και τα μέλη των ΧΣΓ.

©®pndiaconia.imc. Απαγορεύεται ρητά η χρήση, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευσή της παρούσης, ολική ή μερική, χωρίς να έχει χορηγηθεί άδεια από τον συντάκτη.

Back To Top