skip to Main Content

Το ακατάληπτο σχέδιο του Θεού-Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι κυρίαρχοι

Ποιμαντική επίσκεψη στην ακριτική κοινότητα Βρυσούλλων-Αχερίτου και στον προσφυγικό Συνοικισμού του Αγίου Γεωργίου, πραγματοποίησε το πρωί της τελευταίας Κυριακής της Μ. Τεσσαρακοστής ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, όπου χοροστάτησε κατά τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.
Το μυστήριο της θείας Ευχαριστίας τέλεσε ο ιερατικώς προϊστάμενος Πρωτ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου, συνεπικουρούμενος από τον συνεφημέριό του Πρεσβ. Ανδρέα Αντωνίου και τον διάκονο του Πανιερωτάτου π. Επιφάνιο.
Κατά την ώρα του κοινωνικού ο Πανιερώτατος κήρυξε τον θείο λόγο αναπτύσσοντας με ευφράδεια και θεολογική επιδεξιότητα την Ευαγγελική περικοπή αλλά και όσα θα βιώσουμε κατά τις ιερές ακολουθίες της Μ. Εβδομάδος, των Παθών και της Αναστάσεως.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, τιμήθηκαν από την ενορία σημαίνοντα πρόσωπα που πρόσφεραν ποικιλοτρόπως στην διακονία της Εκκλησίας.
©® pndiaconia.imc. Απαγορεύεται ρητά η χρήση, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευσή της παρούσης, ολική ή μερική, χωρίς να έχει χορηγηθεί άδεια από τον συντάκτη.

Back To Top