skip to Main Content

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αποστόλου Βαρνάβα (19-12-2021)- Ανακοίνωση

Την ερχόμενη Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, κατόπιν ευγενούς πρόσκλησης του Καθηγουμένου  της Ιεράς Βασιλικής και Σταυροπηγιακής Μονής του Αποστόλου Βαρνάβα  στην κατεχόμενη Σαλαμίνα Αρχιμ. Ιωάννου, θα λειτουργήσει και κηρύξει στην ως άνω Ιερά Μονή και θα τελέσει (ως έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια την Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως) τα μνημόσυνα των αοιδίμων γερόντων και πατέρων της Μονής ως επίσης και το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου του Α’.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας, ανήκει στην αδελφότητα της Μονής του Ιδρυτού της Εκκλησίας της Κύπρου Αποστόλου Βαρνάβα, τα μέλη της οποίας εκδιώχθηκαν κατά την βάρβαρη Τουρκική εισβολή του 1974.

Στη Θεία Λειτουργία θα συμμετάσχουν κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 7:00 έως 10:00 το πρωί.

 

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στον εκκλησιασμό πρέπει να προσκομίσουν Rapid Test 72 ωρών, ενώ όσοι κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού πρέπει να προσκομίσουν Rapid Test 7 ημερών μαζί με την κάρτα εμβολιασμού.

Λεωφορεία από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου ΔΕΝ θα υπάρχουν.

Back To Top