skip to Main Content

Τελετή κοπής βασιλόπιτας ΕΒΕΑ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Alion Beach στην Αγία Νάπα, η τελετή κοπής της βασιλόπιτας του ΕΒΕΑ υπό τις ευλογίες του Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. κ. Βασίλειου, ο οποίος ευχήθηκε όπως ο νέος χρόνος φέρει την ελευθερία στην Αμμόχωστο αλλά και σε όλη τη Κύπρο. Μετά την τελετή ακολούθησε επιχειρηματικό κοκτέιλ.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Υπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Καρούσος, ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κκούσιος, Βουλευτές Αμμοχώστου, οι Δήμαρχοι Αγίας Νάπας και Δερύνειας, οι Αντιδήμαρχοι Αμμοχώστου και Σωτήρας, ο κοινοτάρχης Λιοπετρίου, ο πρόεδρος της ένωσης κατεχομένων κοινοτήτων, κοινοτάρχες κατεχομένων χωριών της Αμμοχώστου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου, Δημοτικοί και κοινοτικοί Σύμβουλοι, ο αναπληρωτής διευθυντής εμπορίου του Υπουργείου Εμπορίου, Ενέργειας και Βιομηχανίας κ. Χρίστος Φωτιάδης, ο γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών κ. Σταύρος Μιχαήλ, ο CEO της Μαρίνας Αγίας Νάπας κ. Σταύρος Καραμοντάνης, ο Γενικός Διευθυντής του έργου της Μαρίνας Αγίας Νάπας κ. Κώστας Φυτιρής και επιχειρηματίες μέλη και φίλοι του ΕΒΕΑ.

Ο Υπουργός Μεταφορών, κ. Γιάννης Καρούσος ευχήθηκε  ότι καλύτερο για το 2020 και τόνισε τη σημασία και το ρόλο που έχει επιτελέσει το ΕΒΕΑ στην ανάπτυξη της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου. Επίσης τόνισε ότι τα πλείστα έργα τα οποία προώθησε το ΕΒΕΑ άρχισαν ήδη να υλοποιούνται και ότι πολλά άλλα θα πραγματοποιηθούν . Η άριστη συνεργασία με το ΕΒΕΑ, όπως είπε, θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κκούσιος, έδωσε τις ευχές του για το 2020 και τόνισε τη σημασία και το ρόλο που διαδραματίζει το ΕΒΕΑ για την πόλη και την Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και για τη διατήρηση της μνήμης και της ελπίδας για επιστροφή στην κατεχόμενη πόλη μας. Κάλεσε δε όλους να διαφυλάξουν, να προστατέψουν και να συνεχίσουν να στηρίζουν το ΕΒΕΑ για να μπορεί να συνεχίσει το έργο του απρόσκοπτα.

Πηγή ΕΒΕΑ

Back To Top