skip to Main Content

Επίσημη επίσκεψη Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου στη Μητρόπολη Κωνσταντίας

Την ερχόμενη Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο, θα επισκεφθεί την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Στις 10:00π.μ θα γίνει η επίσημη υποδοχή του Μακαριωτάτου στην πλατεία του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι. Τον Μακαριώτατο θα υποδεχθεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος, ο ιερός κλήρος, οι αρχές του τόπου και ο ευσεβής λαός της Μητροπόλεως. Στη συνέχεια θα σχηματιστεί πομπή προς τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου θα ψαλεί η δοξολογία και θα ακολουθήσει προσφώνηση και καλωσόρισμα από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας κ. Βασίλειο.
Ο Μακαριώτατος θα αντιφωνήσει και θα ευλογήσει τους πιστούς.

Επόμενος σταθμός του Μακαριωτάτου θα είναι το Πολιτιστικό Κέντρο Αμμοχώστου στη Δερύνεια στις 11;00 π.μ. όπου θα γίνει υποδοχή και ξενάγηση από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Αμμοχώστου.

Στη συνέχεια, στις 11:40 π.μ  ο Μακαριώτατος και η συνοδεία του θα πραγματοποιήσουν ολιγόλεπτη επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Αγίας Νάπας.

Back To Top