skip to Main Content

Παράδοση χρηματικού πόσου από την 7η Ταξιαρχία Πεζικού για ενίσχυση των πυρόπληκτων Ελλήνων αδελφών μας

Μετά την πραγματοποιηθείσα σύσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 με τη συμμετοχή των Δήμων της επαρχίας Αμμοχώστου, των σωμάτων ασφαλείας και άλλων οργανωμένων φορέων της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και συμβολή στην τιτάνια προσπάθεια αντιμετώπισης των μεγάλων καταστροφικών συνεπειών των πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική, διοργανώθηκε την επομένη ημέρα αιμοδοσία στους χώρους της Ιεράς Μητροπόλεως ενώ προγραμματίστηκαν επίσης έρανοι για συλλογή χρηματικής βοήθειας, η οποία θα δοθεί στοχευμένα στην ανοικοδόμηση ενός έργου στην πληγείσα περιοχή.
 
Η 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού, με ιδιωτική πρωτοβουλία και συμβολή όλων των στελεχών της: του Διοικητή, Ταξίαρχου κ. Άγγελου Σαβόπουλου, των εφέδρων, των εθνοφυλάκων, των αξιωματικών και οπλιτών, πραγματοποίησαν συλλογή χρημάτων για τον πιο πάνω σκοπό.
Το ποσό το οποίο ανήλθε στις €5050 ευρώ, παραδόθηκε από τον Διοικητή της Ταξιαρχίας κ. Άγγελο Σαβόπουλο το πρωί της Παρασκευής, 10 Αυγούστου 2018 στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας κ. Βασίλειο.
 
Ο Πανιερώτατος, συνεχάρη θερμά τον κ. Σαβόπουλο και στο πρόσωπο αυτού όλα τα μέλη της Ταξιαρχίας για την άμεση ανταπόκριση στη δημιουργηθείσα κατάσταση.
 
Back To Top