skip to Main Content

Προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Μάρτιος-Απρίλιος 2013)

Την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2013 η Περιφερειακή Διεύθυνση Αμμοχώστου της Πολιτικής Άμυνας παρέδωσε στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας είδη τροφίμων που μαζεύτηκαν από τα μέλη της Πολιτικής Άμυνας. Τα τρόφιμα θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Φωλιά Αγάπης» της Μητροπόλεως. Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες της προς τη Διεύθυνση και τα μέλη της Πολιτικής Άμυνας για την ευγενή αυτή χειρονομία και για την πάντοτε πρόθυμη βοήθεια και συμπαράστασή τους.

 

1 015pa.jpg

1 019pa.jpg

polamina1.jpg

Η Ε.ΔΙ.Π.ΠΑ.Κ (Ένωση Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Κύπρου) παρέδωσε την Πέμπτη 18 Απριλίου είδη τροφίμων ύψους 450 ευρώ στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητροπόλεως “ΦΩΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ”. Εκφράζουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας προς την Ε.ΔΙ.Π.ΠΑ.Κ.

edipakapril2013a.JPG

edipakapril2013b.JPG

Ο  Πατατοπαραγός κ. Χριστόδουλος Χ’’Γιάννης (Σιακτούρης) σε συνεργασία με την Πολιτική Άμυνα της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου προσέφεραν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου τέσσερις τόνους πατάτες.

Το φορτίο με τις πατάτες παρέλαβε εκ μέρους της Μητροπόλεως Κωνσταντίας, ο υπεύθυνος του Γραφείου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κωνσταντίας κ. Βασιλείου, Πρωτοπρεσβύτερος Ηρακλείδιος Ξιούρος.

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου εκφράζει ευγνόμωνες ευχαριστίες προς τον κ. Χριστόδουλο Χ’’Γιάννη και την Πολιτική Άμυνα της επαρχίας Αμμοχώστου. Πρόκειται για μια καθόλα ευγενική και φιλάνθρωπικη πράξη, που αποδεικνύει τα αισθήματα αγάπης αυτών που προσέφεραν το μεγάλο αυτό φορτίο με πατάτες. Αναμφίβολα πρόκειται για μια μεγάλη ενίσχυση του  Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας, το οποίο προσφέρει δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας,
9 Απριλίου 2013.

isforapatates1.JPG

Η 7η Ταξιαρχία Πεζικού παρέδωσε την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, είδη τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητροπόλεως “ΦΩΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ”. Τα είδη αυτά αποτελούν προσφορά των αξιωματικών και οπλιτών των Μονάδων της Ταξιαρχίας.

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες της προς την 7η Ταξιαρχία Πεζικού και την Εθνική Φρουρά γενικότερα για τη συνεχή και έμπρακτη συμπαράστασή τους στο φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται στη Μητρόπολη Κωνσταντίας. Η προσφορά τους αποδεικνύει τα φιλάνθρωπα και αλτρουιστικά τους αισθήματα. Τα είδη που πρόσφεραν θα ενισχύσουν σημαντικά το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Μητροπόλεως και θα διατεθούν για εμπερίστατους συνανθρώπους μας.

ethikifrouraarpil2013a.jpg

Η ΣΕΚ Αμμοχώστου προσέφερε στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου το ποσό των € 2000 για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Μητροπόλεως.

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας ευχαριστεί θερμά τη ΣΕΚ για την ευγενή αυτή προσφορά της. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Φωλιά Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως, αλλά και γενικότερα για τους άπορους και εμπερίστατους συνανθρώπους μας.

isfora sek april2013.jpg

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Αμμοχώστου προσέφερε το ποσό των € 500 στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου.

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας εκφράζει ευγνώμονες ευχαριστίες προς την Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Αμμοχώστου για την ευγενή αυτή προσφορά της. Τα χρήματα αυτά θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Μητροπόλεως, ιδιαίτερα του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Φωλιά Αγάπης».

AKELAPRIL2013.jpg

Back To Top