skip to Main Content

Mνημόσυνο του αειμνήστου τέως Δημάρχου Αγίας Νάπας κ. Αντώνη Τσόκκου (20-10-2013)

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος προΐστατο της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Αγίας Νάπας. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τέλεσε το μνημόσυνο του αειμνήστου τέως Δημάρχου Αγίας Νάπας κ. Αντώνη Τσόκκου. Ακολούθως τελέστηκε τρισάγιο και στο κοιμητήριο Αγίας Νάπας.

Ο αξιομακάριστος Δήμαρχος ήταν θερμός συμπαραστάτης του πολυποίκιλου έργου που επιτελείται στη Μητρόπολή μας και μέλος της Θρονικής Επιτροπής. Η Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, ως ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης, ανακήρυξε τον αείμνηστο Δήμαρχο Αγίας Νάπας Αντώνη Τσόκκο Μέγα Ευεργέτη του Ιδρύματος Κοινωνικής Διακονίας.

Ο Αντώνης Τσόκκος γεννήθηκε στην Αγία Νάπα το 1953 και σπούδασε λογιστικά και ναυτιλιακά στο Λονδίνο. Με την επιστροφή του στην Κύπρο επικεντρώθηκε στην τουριστική βιομηχανία. Εξελέγη δύο φορές Δήμαρχος Αγίας Νάπας, τη δεύτερη το 2011 συγκεντρώνοντας ποσοστό 77.72%. Ήταν νυμφευμένος με την Έμιλυ Τσόκκου και είχε δύο παιδιά, μια κόρη και ένα γιο. Εργάστηκε σκληρά για να βελτιώσει τις δυνατότητες της ελεύθερης Αμμοχώστου να προσελκύει τουρισμό από το εξωτερικό και σφράγισε με τη προσφορά του και τις ενέργειές του την ανάπτυξη του Δήμου Αγίας Νάπας.

mnimosinoagianapaoct2013b.JPG

mnimosinoagianapaoct2013c.JPG

mnimosinoagianapaoct2013e.JPG

Back To Top