skip to Main Content

Θεία λειτουργία στο Μπουσάν της Κορέας (3-11-2013)

Μέσα στα πλαίσια των εργασιών της 10ης Γενικής Συνέλευσης του ΠΣΕ, το τμήμα των  ορθοδόξων μελών παρέστη στη θεία Λειτουργία της Κυριακής 3 Νοεμβρίου, στον ορθόδοξο Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας. Της θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος, συμπαραστατούμενος από κληρικούς της Μητροπόλεώς του. Κατά τη θεία Λειτουργία το θείο  λόγο κήρυξε στην αγγλική γλώσσα ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.

Στο τέλος της θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος, καλωσόρισε τα ορθόδοξα μέλη της Συνέλευσης και ευχήθηκε καλή συνέχεια και επιτυχία στις εργασίες της. Ο εκπρόσωπος του Παναγιοτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σασίμων κ. Γεννάδιος ανταπαντώντας, ευχαρίστησε εκ μέρους όλων τον Μητροπολίτη Κορέας και τους συνεργάτες του για την φιλοξενία και του πρόσφερε έναν ασημένιο θυμιατό.

Μετά την απόλυση προσφέρθηκε πρόγευμα και γεύμα στις αίθουσες του Ναού και παρουσιάστηκε παραδοσιακό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από παιδιά και νέους της ενορίας.

Back To Top