skip to Main Content

ΛΗΞΗ ΤΗΣ 3ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου και ακολούθως εξαγγέλθηκε από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας κ. Βασίλειο η «4η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Κύπρου», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου 2016.

Στις 5:15 μ.μ. έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Η ηχώ της Νεκρής Ζώνης» από τον συγγραφέα κ. Γιάννη Παπαδάκη. Το βιβλίο αυτό αποτελεί οδοιπορικό στη διαιρεμένη, εδώ και 40 χρόνια, Κύπρο.

Ακολούθησε καλλιτεχνική εκδήλωση με τίτλο «Αυτός ο κόσμος ο μικρός… ο Μέγας» από τη Θεατρική Ομάδα «Δημιουργείν». Πολλοί ήταν αυτοί που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εκδήλωση.

Στις 8:00 μ.μ. έλαβε χώρα η τελετή λήξης της «3ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Κύπρου». Η «3η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Κύπρου» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις 2 μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου 2014 και τελούσε υπο την αιγίδα του Εξοχοτάτου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη και του Μακριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου Β΄. Η Έκθεση είχε σαν θέμα: «40 χρονιά κατοχής – Δεν ξεχνώ» και δόθηκε με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974. Την Έκθεση επισκέφθηκαν επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, μαθητές και πλήθος κόσμου.

Εκ του Γραφείου Πνευματικής Διακονίας

Back To Top