skip to Main Content

Εξαγγελία 3ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Κύπρου 2014

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν  η 1η και η 2η «Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Κύπρου», καθιερώθηκε ως θεσμός από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου η ανά διετία διοργάνωσή της. Έτσι τον προσεχή Νοέμβριο διοργανώνεται την «3η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Κύπρου» στην πλατεία της Μητροπόλεως στο Παραλίμνι.  Η Έκθεση θα αρχίσει στις 2 και θα τελειώσει στις 9 Νοεμβρίου 2014.   

Η Διεθνής αυτή Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Εξοχοτάτου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκoυ Αναστασιάδη και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου και έχει ως θέμα: «40 χρόνια κατοχής. Δεν Ξεχνώ». Η Έκθεση είναι αφιερωμένη στη θλιβερή επέτειο της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974. Τα Εγκαίνια της Έκθεσης θα τελέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής 2 Νοεμβρίου, γύρω στις 10:30 π.μ.

Η «3η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Κύπρου» θα διεξαχθεί στην πλατεία της Μητροπόλεως στο Παραλίμνι και θα είναι ανοικτή για το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 μέχρι τις 13:00 και από τις 16:00 έως τις 20:00 και Σάββατο και Κυριακή από τις 9:00 μέχρι τις 13:00 και από τις 16:00 έως τις 19:00.

Στην Έκθεση συμμετέχουν εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία από την Κύπρο και το εξωτερικό. «Στα πλαίσια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αρκετές εκδηλώσεις, όπως διαλέξεις, ομιλίες για μαθητές, προβολές, ημερίδες, παρουσιάσεις νέων βιβλίων, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Back To Top