skip to Main Content

ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΕΣ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ- ΠΑΣΧΑ 2017

Την Κυριακή των Βαΐων (7:00 π.μ) ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας-Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σωτήρα.

Το εσπέρας της Κυριακής (7:00 μ.μ), θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρος Μ. Δευτέρας) στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου.

Την Μ. Δευτέρα το εσπέρας (7:00 μ.μ), θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρος Μ. Τρίτης) στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Συνοικισμού Αβίων στο Αυγόρου.

Την Μ. Τρίτη το εσπέρας (7:00 μ.μ), θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρος Μ. Τετάρτης) στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Δερύνειας.

Την Μ. Τετάρτη το εσπέρας (7:00 μ.μ), θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του  Μυστικού Δείπνου (Όρθρος Μ.  Πέμπτης) στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου.
Στη συνέχεια θα τελέσει την ακολουθία του Ιερού Νιπτήρος με τη συμμετοχή 12 κληρικών της Μητροπόλεως.

Την Μ. Πέμπτη το πρωί (6:30 π.μ), θα προστεί της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Παναγίας Τραχιάς Δάσους Άχνας.

Την Μ. Πέμπτη το εσπέρας (6:30 μ.μ), θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Αγίων Παθών (Όρθρος Μ. Παρασκευής) στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Συνοικισμού Παραλιμνίου.

Την Μ. Παρασκευή το πρωί (7:30 π.μ), θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού της Αποκαθήλωσης στον Ιερό Ναό Παναγίας στην Αγία Νάπα.

Την Μ. Παρασκευή το εσπέρας (7:00 μ.μ), θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Επιταφίου (Όρθρος Μ. Σαββάτου) στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου.

Το Μ. Σάββατο το πρωί (7:00 π.μ) θα  προστεί του Εσπερινού της Αναστάσεως και της Θείας Λειτουργίας του Μ. Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παραλιμνίου.

Το Μ. Σάββατο το εσπέρας (11:00 μ.μ), θα προστεί του Όρθρου και της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου.

Την Κυριακή του Πάσχα (11:00 π.μ) θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού της Αγάπης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου με τη συμμετοχή του ιερού κλήρου της Μητροπόλεως.

Την Δευτέρα της Διακαινησίμου (7:00 π.μ) θα προστεί της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Σωτήρος στη Σωτήρα.

Το Σάββατο της Διακαινησίμου (7:00 μ.μ), θα χοροστατήσει του Πανηγυρικού Εσπερινού για την εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου.

Την Κυριακή του Αντίπασχα (7:00π.μ), θα προστεί της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον ίδιο ιερό ναό.

Back To Top