skip to Main Content

Ανταλλαγή ευχών Μητροπολίτου και συνεργατών Ι. Μητροπόλεως

Τελευταία ημέρα του έτους 2019 η σημερινή, Τρίτη 31η Δεκεμβρίου και λίγο πριν το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πανιερωτάτου με τους άμεσα στενούς συνεργάτες και το λοιπό προσωπικό της Ιεράς Μητροπόλεως γι’ ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών εν όψει του νέου έτους 2020 που σε λίγες ώρες ανατέλλει.

Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας Βασίλειος ευχαρίστησε όλους για τη συμβολή τους στο έργο της τοπικής Εκκλησίας με απώτερο στόχο τη διακονία του λαού του Θεού, την πνευματική και ηθική καλλιέργεια των κατοίκων της επαρχίας μας, την ανάδειξη του θρησκευτικού πλούτου και της ιστορίας της περιοχής μας ευρύτερα, μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες οι οποίες συνεχώς αναβαθμίζονται και διευρύνονται.

Κάλεσε όλους να συνεχίσουν με τον ίδιο και ακόμα μεγαλύτερο ζήλο να εργάζονται προς το σκοπό αυτό, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “η αρχή του νέου έτους μας βρίσκει στην προετοιμασία για διοργάνωση πολύ σημαντικών εκδηλώσεων για την επιτυχία των οποίων απαιτείται όλοι ν ανασκουμπωθούμε, να σηκώσουμε τα μανίκια πάνω και να δουλέψουμε για την επιτυχή διεξαγωγή τους”. Ευχήθηκε τέλος, υγεία και κάθε ευλογία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

Διερμηνεύοντας τα συναισθήματα των παρισταμένων, ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αυγουστίνος Κκαράς, ευχαρίστησε τον Πανιερώτατο για την πατρική αγάπη αλλά και τις ευχές για το επί θύρας νέο έτος, ανταποδίδοντας ωσαύτως εκ μέσης καρδίας τις υιικές ευχές όλου του προσωπικού όπως ο Κύριος του χαρίζει χρόνια πολλά και ευλογημένα με υγεία και πολλή δύναμη, ώστε να συνεχίσει το πλούσιο πνευματικό του έργο.

Ακολούθως έγινε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Back To Top